لیپوساکشن شکم و پهلو

 

با چربی‌های سرسخت شکم و پهلو چه باید کرد؟! اگر با انجام انواع فعالیت‌های سبک و سنگین در باشگاه و استفاده از رژیم‌های گوناگون هنوز به اندام ایده‌آل خود نرسیده‌اید، شاید بهتر باشد از لیپوساکشن شکم و پهلو کمک بگیرید.

بعضی چربی‌های بدن به راحتی با روش‌های معمول از بین نمی‌روند، پس باید به روش‌های دیگری آن‌ها را بیرون کشید که لیپوساکشن یکی از آن‌هاست! این عمل یکی از پرطرفدارترین جراحی‌های زیبایی دنیاست که با عوارض جانبی کم، کار ما را برای رسیدن به هیکلی متناسب راحت کرده است.

در حال حاضر روش‌های نوینی در کنار لیپوساکشن کلاسیک استفاده می‌شوند که قصد داریم آن‌ها را به شما معرفی کنیم. همچنین درباره‌ی هر دو نوع لیپوساکشن شکم و پهلو و مراقبت‌های بعد از عمل در این مطلب خواهیم خواند.

در لیپوساکشن چربی‌های اضافه‌ی بدن با کمک ابزار مکش برداشته می‌شوند.
در لیپوساکشن چربی‌های اضافه‌ی بدن با کمک ابزار مکش برداشته می‌شوند.

لیپوساکشن شکم چیست؟

لیپوپلاستی یا لیپوساکشن شکم چیست؟ نوعی جراحی زیبایی است که از آن برای حذف چربی‌های اضافه‌ی شکم استفاده می‌شود. این نوع چربی‌ها با روش‌های معمول مثل رژیم‌های غذایی و فعالیت‌های ورزشی متناسب از بین نرفته‌اند. فردی که قصد دارد جراحی لیپوساکشن را انجام دهد، باید قبل از عمل به ثبات وزنی رسیده و طی ماه‌های گذشته وزن بدنش کم یا زیاد نشده باشد. همچنین باید پس از عمل نیز وزن خود را ثابت نگه دارد تا نتیجه‌ی لیپوساکشن به درستی نشان داده شده و همیشگی باشد.

میزان چربی خارج شده طی لیپوساکشن شکم به دو مورد بستگی دارد: ظاهر شکم و مقدار چربی موجود در آن.

پوست این ناحیه نیز پس از عمل به تدریج خودش را با حجم جدید شکم تطبیق می‌دهد. بنابراین مهم است که برای انجام لیپوساکشن، پوستی با خاصیت ارتجاعی بالا داشته باشید تا ظاهری شل و افتاده به خود نگیرد.

لیپوساکشن پهلو چیست؟

آیا می‌دانید لیپوساکشن پهلو چیست؟ مراحل و نوع تکنیک در آن تقریبا همانند لیپوساکشن شکم است. بر خلاف شکم که ناحیه‌ی وسیعی را در بر می‌گیرد، لیپوساکشن پهلو بر قسمت کوچک‌تری انجام می‌شود و بنابراین قیمت مناسب‌تری دارد. این جراحی در تناسب اندام بسیار مؤثر است چرا که چربی‌های پهلو گاهی تا ران و باسن ادامه پیدا می‌کنند و از نظر ظاهری شکل نامطلوبی را به وجود می‌آورند.

ژنتیک، افزایش سن و بارداری از جمله موارد مؤثر بر تجمع چربی در این ناحیه است.

بیشتر اوقات افراد هر دو نوع لیپوساکشن پهلو و شکم را با هم انجام می‌دهند.

لیپوساکشن شکم و پهلو تناسب اندام را به شما برمی‌گرداند.
لیپوساکشن شکم و پهلو تناسب اندام را به شما برمی‌گرداند.

جدول مزایا و معایب لیپوساکشن شکم و پهلو

مزایا

معایب
کاهش هدف‌مند چربی‌ها

خطرات جراحی

نتایج سریع

شل‌شدن پوست
حداقل جای زخم

تورم

بالارفتن اعتمادبه‌نفس

نتایج طولانی‌مدت

خطر نسبتا کم

آشکارشدن عضلات

زمان ریکاوری کوتاه

مزایای لیپوساکشن شکم و پهلو

این نوع از لیپوساکشن مزایای زیادی دارد، مزایای مثل:

1- کاهش هدف‌مند چربی‌ها

کسانی که با اضافه‌وزن دست‌وپنجه نرم کرده‌ باشند به‌خوبی می‌دانند که از بین‌بردن چربی‌های دور شکم و پهلو چقدر سخت است. یکی از مزایای این جراحی این است که شما می‌توانید به‌طور هدف‌مند برای همیشه با این چربی‌ها خداحافظی کنید.

2- نتایج سریع

معمولا نتایج این جراحی خیلی زود و با از کاهش تورم بعد از عمل مشخص می‌شود.

3- حداقل جای‌زخم

برش‌های جراحی لیپوساکشن معمولا بسیار کوچک هستند و برخلاف سایر جراحی‌های چاقی، کمترین جای‌زخم را بر بدن شما باقی می‌گذارند.

4- بالارفتن اعتمادبه‌نفس

اکثر بیماران بعد از این جراحی، از شکل بدن خود نهایت رضایت را دارند و به همین دلیل اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس زیادی پیدا می‌کنند.

5- نتایج طولانی‌مدت

اگر بعد از عمل به یک سبک‌زندگی سالم پایدار باشید، می‌توانید تا مدت‌های طولانی نتیجه عمل خود را حفظ کنید.

6- خطر نسبتا کم

لیپوساکشن در مقایسه با سایر جراحی‌های لاغری خطرات بسیار کمتری دارد و اگر توسط یک جراح باتجربه و ماهر این عمل انجام شود، یکی از جراحی‌های ایمن درنظر گرفته می‌شود.

7- آشکارشدن عضلات

شما هرچقدر هم در باشگاه ورزش کنید، باز هم لایه‌های سرسخت چربی می‌توانند عضلات شما را پنهان کنند. لیپوساکشن چربی‌های اضافی دور شکم و پهلو را از بین می‌برد و به عضلات شما اجازه خودنمایی می‌دهد.

8- زمان ریکاوری کوتاه

این روش دوران نقاهت کوتاهی دارد و اکثر مردم با حدود 1 هفته استراحت‌کردن می‌توانند به زندگی روزمره خود بازگردند.

لیپوساکشن شکم و پهلو
با مزایا و معایب لیپوساکشن شکم و پهلو بیشتر آشنا شوید!

معایب لیپوساکشن شکم و پهلو

در هر نوع جراحی با توجه به ماهیت آن احتمال بروز عوارضی وجود دارد. میزان مهارت جراح، انجام توصیه‌های قبل و پس از عمل، شرایط سلامت جسمانی فرد و… در کاهش احتمال رخ دادن عارضه مؤثرند. با در نظر گرفتن تمام نکات گفته شده و انجام دستورات پزشک می‌توانید در نهایت تجربه‌ی خوبی از لیپوساکشن داشته باشید. در ادامه شما را در جریان چند نمونه از معایب این جراحی قرار خواهیم داد.

1- خطرات جراحی

هر نوع جراحی می‌تواند شامل بعضی از خطرات عوارض بعد از عمل مثل عفونت، کبودی، و مسائل مربوط به بیهوشی باشد. شما می توانید با اطمینان از اینکه عمل شما توسط یک جراح پلاستیک معتبر و ماهر انجام می شود، این خطرات را تا حد زیادی به حداقل برسانید.

2- شل‌شدن پوست

اگر چربی‌های دور شکم و پهلوی شما زیاد باشد با حذف این چربی‌ها پوست شکم شما شل می‌شود. متاسفانه لیپوساکشن نمی‌تواند این مشکل را برطرف کند و ممکن است برای رفع آن مجبور شوید جراحی دیگری را نیز انجام دهید.

3- تورم

تورم بعد از جراحی کاملا طبیعی‌ست و ممکن است مدتی طول بکشد تا شما بتوانید نتایج نهایی خود را ببینید.

چه کسانی کاندیدای مناسب برای لیپوساکشن شکم و پهلو هستند؟

اگر شما هم به انجام این جراحی فکر می‌کنید بهتر است شرایط زیر را بخوانید تا ببینید کاندیدای خوبی برای این عمل هستید یا خیر.

1- سلامت کلی

برای انجام این عمل شما باید از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشید و هیچ بیماری‌ای که بتواند خطرات جراحی را زیاد کند یا روی روند بهبودی تاثیر بگذارد را نداشته باشید.

2- داشتن رسوبات چربی

یکی‌دیگر از دلایلی که جراحی شما را توجیه می‌کند و به شما اجازه انجام‌دادن این عمل را می‌دهد، داشتن رسوبات چربی سرسختی‌ست که به رژیم‌غذایی و ورزش مقاوم هستند.

3- داشتن پوست ارتجاعی

کاندیدای مناسب برای انجام این جراحی باید پوست ارتجاعی خوبی داشته باشد تا بعد از برداشتن چربی، مشکلی برای پوست پیش نیاید.

4- افراد غیرسیگاری

ویژگی دیگر کاندید مناسب برای لیپوساکشن شکم و پهلو، غیرسیگاری‌بودن است. سیگار می‌تواند در روند بهبودی اختلال ایجاد کند و خطر بروز عوارض بعد از عمل را افزایش دهد.

افراد غیر سیگاری: سیگار کشیدن می تواند روند بهبودی را مختل کند و خطر عوارض را افزایش دهد. اکثر جراحان کاندیدایی را ترجیح می دهند که سیگاری نیستند یا مایل به ترک قبل و بعد از عمل هستند.

مراحل انجام لیپوساکشن شکم و پهلو

مرحله‌ی اول در انجام جراحی، بی‌حسی است که به دو صورت بیهوشی عمومی و بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. انتخاب نوع آن به نظر جراح و متخصص بیهوشی بستگی دارد. وضعیت سلامتی عمومی شما، محلی که قصد جراحی آن را دارید، مقدار چربی اضافی و نوع روش لیپوساکشن شکم و پهلو در انتخاب آن مؤثرند.

در مرحله‌ی بعد جراح روی شکم و پهلو برش ایجاد می‌کند. طول این برش‌ها معمولا کم است و به نوع تکنیک و وسعت محل جراحی بستگی دارد. از این برش‌ها لوله‌ی توخالی و باریکی به نام کانولا وارد بافت چربی می‌شود که پس از جدا کردن چربی‌ها آن‌ها را ساکشن می‌کند. وقتی تمام چربی‌های اضافی مد نظر جدا شدند، نوبت به بخیه زدن محل برش‌ها می‌رسد. در اینجا نیز بسته به شرایط جراحی، از بخیه‌های قابل جذب و یا غیر قابل جذب استفاده می‌شود. در آخر جراح پانسمانی روی محل بخیه‌ها قرار می‌دهد که باید نسبت به پاکیزگی و تعویض به موقع آن حساس باشید.

گاهی نیز جراح زیر پوست درن تخله قرار می‌دهد تا مایعات اضافی را خارج کند. درن‌ها حدود یک هفته پس از عمل توسط پزشک برداشته می‌شوند. وجود آن‌ها برای پیشگیری از بروز عوارض بعد از عمل مانند تشکیل سروما ضروری است.

انواع لیپوساکشن شکم و پهلو

توضیحاتی که تا به اینجا گفته‌ایم مربوط به نوع کلاسیک لیپوساکشن است. اما در حال حاضر با ابداع دستگاه‌های جدید، روش‌های تازه‌ای نیز به وجود آمده‌اند تا در عین بالا نگه داشتن کیفیت جراحی، سرعت آن را نیز افزایش دهند. در ادامه قصد داریم تعدادی از این تکنیک‌ها را به شما بگوییم. انتخاب هر کدام از روش‌های گفته‌شده، با توجه به شرایط شما و نظر پزشکتان تعیین می‌شود.

برای انجام لیپوساکشن پهلو و شکم از جراحی ماهر کمک بگیرید.
برای انجام لیپوساکشن پهلو و شکم از جراحی ماهر کمک بگیرید.

1. تامسنت

واژه‌ی تامسنت (Tumescent) به معنای سفت و متورم است. این روش متداول‌ترین نوع لیپوساکشن شکم و پهلو است که در آن از بی‌حسی موضعی و برش‌های کوچک‌تر استفاده می‌شود. علاوه بر کاربرد در زیبایی و پیکرتراشی، از این روش برای حذف تومورهای خوش‌خیم چربی یا لیپوم‌ها، ژنیکوماستی و درمان تعریق زیر بغل استفاده می‌شود.

ابتدا محلولی شامل لیدوکائین، اپی‌نفرین و سالین به محل مورد نظر تزریق شده و لایه‌ی چربی آن ناحیه را سفت و قابل تشخیص می‌کند. لیدوکائین تا ۲۴ ساعت محل را بی‌حس می‌کند و از این نظر جایگزین خوبی برای بیهوشی عمومی است. بنابراین ارزان‌تر، کم‌خطرتر و ایمن‌تر است و عوارض جانبی کم‌نری نیز دارد. همچنین دوره‌ی نقاهت کوتاه‌تر و اثربخشی بیشتری خواهد داشت.

اپی‌نفرین نیز با منقبض کردن مویرگ‌ها خطر خون‌ریزی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. این عمل در مقایسه با لیپوساکشن سنتی که بیمار حتی به تزریق خون نیاز پیدا می‌کرد، مزیت مهمی محسوب می‌شود. مزیت دیگر کم بودن مقدار کبودی بدن است.

در مرحله‌ی بعد، جراح برش‌های یک تا سه میلی‌متری در پوست ایجاد کرده و از آن‌ها میکروکانولا را وارد می‌کند. میکروکانولا حدود چهار تا پنج لیتر چربی را بیرون می‌کشد. پس از اتمام کار از باندهای فشاری بر محل درمان استفاده می‌شود زیرا برش‌ها نیاز به بخیه ندارند.

با تزریق اپی‌نفرین در لیپوساکشن شکم و پهلو به روش تامسنت، خون‌ریزی کاهش میابد.
با تزریق اپی‌نفرین در لیپوساکشن شکم و پهلو به روش تامسنت، خون‌ریزی کاهش میابد.

2. اولتراسونیک

لیپوساکشن به کمک اولتراسوند (UAL) روش دیگری است که دقیق‌تر از لیپوساکشن شکم و پهلو به روش سنتی است. پروب اولتراسونیک در امواج چهل هزار هرتز فعالیت می‌کند که مانند سونوگرافی در محدوده‌ی اولتراسوند یا همان فراصوت است. البته قدرت امواج در لیپوساکشن و سونوگرافی متفاوت از یکدیگرند. در این روش انرژی امواج، غشای سلول‌های چربی را از بین می‌برد و چربی‌ها به حالت مایع درمی‌آیند.

برای انجام این عمل نیز مانند روش قبلی، معمولا از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود. سپس جراح برش چهار تا شش میلی‌متری بر پوست ایجاد کرده و از آن طریق پروب اولتراسونیک را وارد می‌کند. بعد از این که پروب به وسیله‌ی امواج چربی‌ها را مایع کرد، از کانولای دیگری برای خارج کردن چربی‌های مایع‌شده استفاده می‌شود. این کانولا به دستگاه ساکشن وصل است و چربی‌ها را مکش می‌کند.

تقریبا هشتاد درصد افراد از نتیجه‌ی لیپوساکشن اولتراسوند خود راضی بودند. دلیل اغلب ناراضیان افزایش وزن مجدد و چاق شدن دیگر اندام‌هاست. بسیار مهم است که شما قبل از عمل به یک ثبات وزنی رسیده باشید و آن را همچنان پس از عمل نیز حفظ کنید. حتی اگر در حال لاغر شدن هستید، این روش برای شما مناسب نیست.

لیپوساکشن اولتراسونیک یکی از روش‌های نوین جراحی زیبایی است.
لیپوساکشن اولتراسونیک یکی از روش‌های نوین جراحی زیبایی است.

3. لیزر

به این روش لیپوساکشن با کمک لیزر (LAL)، لیزر لیپولیز و یا لیپولیزر می‌گویند که روشی کم‌تهاجم و سریع است. این تکنیک برای از بین بردن تجمعات موضعی چربی، کانتورینگ یا فرم‌دهی به بدن و کاهش سلولیت کاربرد دارد. تقریبا هیچ روش لیپوساکشن شکم و پهلو دیگر در حذف سلولیت مؤثر نیست و این یک مزیت فوق‌العاده برای لیپولیزر به شمار می‌رود. امواج لیزر با شدت بالا به لایه‌ی چربی می‌تابند و باعث مایع شدن آن می‌شوند.

مانند روش‌های قبلی، در این تکنیک نیز از بی‌حسی موضعی استفاده و برش کوچکی بر پوست ایجاد می‌کنیم. مرحله‌ی بعد، گرمایش و ذوب کردن سلول‌های چربی به کمک امواج لیزر است. حالا می‌توان رسوبات چربی امولسیون‌شده را توسط کانولا ساکشن کرد یا این‌که چربی‌ها را به حال خود رها نمود تا بدن آن‌ها را بسوزاند. البته ساکشن کردن، چربی‌های بیشتری از بدن خارج می‌کند اما ضمن این کار، میزان تهاجمی بودن عمل را نیز بالا می‌برد. در هر حال نسبت به لیپوساکشن سنتی کمتر تهاجمی است.

از مزایای دیگر این روش می‌توان به احتمال کم آسیب بافتی و پایین بودن عوارض پس از عمل مثل درد، کبودی و آمبولی اشاره کرد. همچنین تحریک کلاژن‌سازی و صاف شدن پوست از ویژگی‌های مثبت دیگر لیپولیزر است.

به علت انرژی کم امواج در لیپولیزر، بیشتر در نواحی با چربی کم مثل گردن استفاده می‌شود.

استفاده از انرژی امواج، انجام لیپوساکشن شکم و پهلو را راحت‌تر کرده است.
استفاده از انرژی امواج، انجام لیپوساکشن شکم و پهلو را راحت‌تر کرده است.

4. پال

لیپوساکشن به کمک نیرو (PAL) یا پال، با استفاده از دستگاهی به همین نام انجام می‌شود که کار خارج کردن چربی‌ها را راحت‌تر می‌کند. دستگاه پال با ایجاد لرزش‌های کوچک و سریع، چربی‌ها را در مدت زمان کم‌تری می‌شکند.

پس از بی‌حسی موضعی و ایجاد برش، جراح کانولای پال را وارد بافت چربی می‌کند. لرزش سریع نوک کانولا، بافت چربی را از هم جدا می‌کند و باعث مکش راحت‌تر آن می‌شود. همین کار باعث می‌شود که در نهایت جراحی ملایم‌تر و مؤثرتری داشته باشیم.

از فواید مهم این نوع جراحی لیپوساکشن شکم و پهلو، می‌توان به سریع‌تر بودن آن اشاره کرد که میزان خستگی جراح را بسیار کاهش می‌دهد. دقت این تکنیک بالاست و نیازی به اعمال فشار از سوی جراح نیست، پس می‌توان از آن برای کارهای ظریف و در نقاط حساس استفاده کرد. در مقایسه با سایر روش‌ها، علاوه بر ایمنی بالای آن، حجم چربی زیادی را هم خارج می‌کند و عوارض کمی نیز دارد.

البته ظرافتی که در این تکنیک به آن اشاره شد، تا حد زیادی به مهارت جراح بستگی دارد و ابتدا باید از ماهر بودن جراح خود مطمئن شوید.

5. لیپوماتیک

لیپوماتیک یا لیپوساکشنِ هوای فشرده، تکنیکی است که در آن ارتعاشات لوله‌ی ساکشن نقش اصلی را بر عهده دارند. سه نوع جنبش در این ارتعاشات داریم: چرخشی، ارتعاشی و زیگزاگی. در این روش شاهد کم‌ترین آسیب‌های بافتی و تخریب عروق و اعصاب محیطی هستیم. عوارض جانبی پس از عمل نیز در این نوع لیپوساکشن شکم و پهلو به کم‌ترین مقدار خود می‌رسند.

جراح برش‌های کوچکی بر پوست ایجاد کرده و محلول بی‌حسی موضعی را تزریق می‌کند. سپس کانولا را وارد بافت چربی کرده و هوای فشرده از طریق آن وارد بدن می‌شود. ارتعاشات امواج، انرژی را در سلول‌های چربی منتشر می‌کند و آن‌ها جدا می‌شوند. ارتعاشات کانولا مداوم است و قابلیت چرخش خودکار ۳۶۰ درجه دارد. در آخر چربی بدون آسیب زدن به پوست و بافت‌ها به حالت محلول امولسیونی درآمده و ساکشن می‌شود. جراح تا رسیدن به نتیجه‌ی مطلوب این روند را ادامه می‌دهد.

لیپوماتیک از جمله تکنیک‌هایی است که با کم‌ترین میزان آسیب بافتی همراه است.
لیپوماتیک از جمله تکنیک‌هایی است که با کم‌ترین میزان آسیب بافتی همراه است.

دوره‌ی نقاهت پس از لیپوساکشن شکم و پهلو

درست است که لیپوساکشن شکم و پهلو عملی غیر تهاجمی است و برش‌های جراحی کوچکی دارد، اما می‌توان تا دو هفته انتظار درد و ورم محل جراحی را داشت. تقریبا اکثر بیماران بعد از این دو هفته می‌توانند به فعالیت‌های روزمره‌ی خود برگردند اما باید توجه داشته باشید که ناحیه‌ی جراحی‌شده را تحت کشش و فشار قرار ندهید.

برای پیشگیری از عفونت، پزشک برای شما آنتی‌بیوتیک تجویز می‌کند. در مورد زمان کشیدن بخیه‌ها، زمان ویزیت مجدد، نوع داروهای مصرفی، نحوه‌ی استفاده از پانسمان و بانداژ، نوع ماساژ و فعالیت‌های ورزشی لازم و دیگر مسائل ضروری با پزشک خود صحبت کنید.

گن لیپوساکشن شکم و پهلو

معمولا پزشکان بعد از عمل لیپوساکشن شکم و پهلو توصیه می‌کنند که بیمار از گن استفاده کند. مخصوصا در هفته‌ی اول که بیمار فقط هنگام استحمام مجاز به درآوردن آن است. به طور میانگین بعد از تمام عمل‌های لیپوساکشن پوشیدن گن به مدت ۸ تا ۱۰ هفته ضروری است. بسیار دیده شده که عدم استفاده از گن، حتی باعث از بین رفتن نتیجه‌ی مطلوب جراحی شده است. دلایل استفاده از گن را در ادامه می‌خوانیم.

1. صاف شدن پوست

استفاده از گن باعث توزیع فشار یکنواخت بر پوست شده و باعث چسبندگی بیشتر بین آن و بافت زیرینش می‌شود. به این ترتیب از ایجاد چروک و ناهمواری سطحی بر پوست جلوگیری می‌کند و شما را به تناسب اندام دلخواه می‌رساند.

2. کاهش ورم

یکی از مهم‌ترین راهکارها برای کاهش تورم، استفاده از گن است. بعد از لیپوساکشن شکم و پهلو در محلِ موردِ جراحی قرارگرفته ورم و کبودی رخ می‌دهد؛ زیرا زیر پوست خالی شده و محل مناسبی برای جمع شدن خونابه و مایعات فراهم است. اگر این مایعات اضافی خارج نشوند، بدن دچار عفونت شده و سروما تشکیل می‌شود. استفاده از گن کششی باعث اعمال فشار بر ناحیه و خارج کردن مایعات از آن می‌شود.

3. بهبود زخم

پوشیدن گن پس از جراحی باعث تحریک کلاژن‌سازی در پوست شده و در نتیجه تسریع بهبود زخم‌ها می‌شود. همچنین استفاده‌ی مداوم از آن، احتمال باز شدن لبه‌های زخم را کاهش داده و باعث افزایش خون‌رسانی اطراف زخم می‌شود. به این ترتیب بافت اضافه‌ای اطراف آن تشکیل نمی‌شود و جای زخم (اسکار) حاصل از عمل لیپوساکشن شکم و پهلو سریع‌تر بهبود میابد.

استفاده از گن بعد از عمل لیپوساکشن شکم و پهلو ضروری است.
استفاده از گن بعد از عمل لیپوساکشن شکم و پهلو ضروری است.

اندازه‌ی مناسب گن بسیار مهم است. اگر گشاد باشد کارایی لازم را ندارد و اگر تنگ باشد باعث نکروز، ادم لنفاوی، یکنواخت نبودن پوست و… می‌شود.

ویژگی‌های یک جراح خوب برای انجام لیپوساکشن شکم و پهلو

یکی از اقدامات مهم قبل از جراحی، پیداکردن یک جراح خوب برای انجام این کار است. هرچقدر جراح شما مهارت بیشتری داشته باشد، عوارض و خطرات عمل شما کمتر می‌شود. در ادامه با هم ویژگی‌های یک جراح خوب را بررسی خواهیم کرد.

1- داشتن مدرک معتبر

جراح شما باید از یک مرکز معتبر مدرک جراحی پلاستیک را داشته باشد تا شما مطمئن شوید جراح آموزش‌های لازم و استاندارد را برای جراحی لیپوساکشن دیده است.

2- تجربه

یکی‌دیگر از ویژگی‌های یک جراح خوب داشتن تجربه زیاد است. هر چقدر جراح در کارنامه خود تعداد جراحی‌های بیشتری را ثبت کرده باشد، نشان‌دهنده این است که مهارت بیشتری دارد و روی کنترل اوضاع در حین عمل مسلط است.

3- شفافیت

یک جراح خوب علاوه‌بر اینکه باید شنونده خوبی برای حرف‌ها و خواسته‌های شما باشد، باید با شفافیت کامل درمورد روند عمل، خطرات، مزایا و نتیجه‌ای که به دست میاید با شما صحبت کند.

4- به‌روز بودن

علم پزشکی هر روز در حال پیشرفت است. یک جراح خوب باید خودش را با آموزش‌های جدید به‌روز نگه‌دارد و در مورد روش‌ها و ابزارهای جدید اطلاعات خوبی داشته باشد.

لیپوساکشن شکم و پهلو
ویژگی‌های یک جراح خوب برای انجام لیپوساکشن شکم و پهلو

ویژگی‌های یک کلینیک یا بیمارستان خوب برای لیپوساکشن شکم و پهلو

بیمارستان یا کلینیکی که شما قصد جراحی در آن را دارید هم بسیار مهم است و بهتر است در انتخاب آن به چند فاکتور زیر خوب توجه کنید.

1- داشتن کادر پرستاری مجرب

قبل و بعد از عمل شما نیاز به مراقبت ویژه‌ای دارید و باید یک کادر پرستاری ماهر و دل‌سوز هوای شما را داشته باشند.

2- رعایت پروتکل‌های ایمنی

بیمارستان یا کلینیک انتخابی شما باید به رعایت پروتکل‌های ایمنی پای‌بند باشد. هر چقدر مکانی که شما جراحی را در آن انجام می‌دهید تمیزتر باشد احتمال اینکه بعد از عمل به عفونت مبتلا شوید کمتر می‌شود.

3- داشتن تجهیزات به‌روز

یکی‌دیگر از ویژگی‌های یک بیمارستان یا کلینیک خوب برای جراحی لیپوساکشن شکم و پهلو، داشتن تجهیزات پیشرفته و به‌روز است؛ سعی کنید در بیمارستانی جراحی خود را انجام دهید که از آخرین فناوری‌ها دنیا استفاده می‌کند.

نکته‌ی پایانی

امروزه لیپوساکشن شکم و پهلو در بین انواع جراحی‌های زیبایی کاملا جای خود را باز کرده و به عنوان یکی از محبوب‌ترین روش‌ها برای از بین بردن چربی‌های اضافه شناخته می‌شود. عوارض جانبی بسیار کم، بهبودی سریع و تهاجمی نبودن آن از مزیت‌های قابل توجه این روش است.

اگر شما هم از این نوع جراحی برای رسیدن به تناسب اندام ایده‌آل استفاده کرده‌اید، حتما تجربه و یا توصیه‌ی خود را در قسمت نظرات برای ما بنویسید.