اگر میخواهید جراحی بزرگکردن سینه انجام دهید قطعا در طی تحقیقاتتان به موضوع افتادگی سینه بعد از پروتز سینه برخوردهاید. پایین بودن سینه بعد از عمل پروتز یکی از مواردی است که امکان دارد شما را از انجام این جراحی بازدارد ولی باید بگوییم که این موضوع حتی ممکن است در برخی افراد رخ ندهد. افتادگی سینه بعد از جراحی به سرعت رخ نمیدهد بلکه در مرور زمان و با تاثیر برخی عوامل به وجود میآید. ما در این مقاله سعی داریم تا در این رابطه توضیحات کاملی ارائه کرده و در انتها چندین راه برای پیشگیری از بروز این اتفاق را به شما بدهیم، پس همراه ما باشید.
آیا پروتز سینه باعث افتادگی سینه در طول زمان میشود؟
یکی از مزایای جالب ایمپلنتهای سینه مصنوعی این است که شکل و حجم خود را در طول زمان حفظ میکنند، بر خلاف سینههای طبیعی که به دلیل پیری، کاهش وزن، شیردهی و عوامل دیگر میتوانند به طور چشمگیری تغییر کنند. با این حال، برای زنانی که در نظر دارند ایمپلنت سینه بگذارند، ضروری است که درک کنند این عوامل، هرچند بر روی ایمپلنتها تأثیر نمیگذارند ولی میتوانند ظاهر کلی سینههای آنها را در طول زمان تغییر دهد. به عنوان مثال، شلی پوست که به عنوان یک عارضه طبیعی پیری رخ میدهد، معمولاً به افتادگی یا شل شدن سینهها کمک میکند. برای بیمارانی که ایمپلنت سینه دارند، وزن ایمپلنتها همراه با کاهش الاستیسیته پوست میتواند حتی به تشدید افتادگی سینهها منجر شود.
بهترین روشها برای به تعویق انداختن افتادگی و حفظ نتایج بزرگ کردن سینهها برای مدت طولانیتر شامل اجتناب از نوسانات وزن، کاهش تماس با نور خورشید، و صبر کردن تا پایان دوران بارداری و شیردهی پیش از گذاشتن ایمپلنتها میشود.
دلایل افتادگی سینه بعد از پروتز سینه چیست؟
فهرست مطالب
یکی از مواردی که بعداز انجام جراحی بزرگکردن سینه زنان تجربه میکنند، افتادگی سینه بعد از پروتز سینه است. پایین بودن سینه از پروتز بعد از عمل پروتز به دلایل مختلفی ممکن است برای افراد رخ دهد و عمدتاً این اتفاق بعد از گذشت زمان طولانی از این عمل جراحی اتفاق میافتد. در این جا ما شایعترین و رایجترین دلایل افتادگي سينه بعد از عمل پروتز را به شما میگوییم. دلایل افتادگی سینه بعد از پروتز سینه عبارتند از:
1. تأثیر افزایش سن بر سینهها
با گذشت زمان و افزایش سن، بدن تغییر میکند و بدن زنان نیز از این فرآیند طبیعی پیری مستثنی نیست، حتی اگر جراحی پلاستیک انجام داده باشند زیرا این تغییر یکی از روندهای طبیعی در بدن انسان است. تغییرات زیادی با افزایش سن در سینهها رخ میدهد و این تغییرات باعث میشود که تمامی زنان با مقداری افتادگی سینه مواجه شوند. این موضوع هم برای زنانی که ایمپلنت دارند و هم برای زنانی که ایمپلنت ندارند، صدق میکند. برخی بانوان دارای پوستی با کیفیت پایینتر هستند که نازک است و ترکهای پوستی دارد؛ این نوع سینهها بیشتر از دیگران افتادگی پیدا میکنند. تغییراتی که در روند پیری سینه با آنها مواجه میشوید شامل:
- شل شدن پوست
- تخریب بافت
- تحلیل عضلات
- کاهش بافت سینه
- ایجاد بافت چربی
2. بارداری و شیردهی
این یک باور نادرست است که شیردهی باعث افتادگی سینهها میشود! مطالعات معتبر و قابل اعتماد نشاندادهاند که تعداد بارداریها، نه شیردهی، عامل تأثیرگذار بر افتادگی سینهها است. در دوران بارداری، بسیاری از زنان متوجه میشوند که سینههایشان بزرگتر میشود. پس از بارداری، بافت سینه اغلب به اندازه اصلی خود برمیگردد و گاهی حتی کوچکتر میشود. گاهی اوقات، پوست به اندازه کافی خاصیت ارتجاعی دارد تا سینهها به شکل مناسبی بازگردند. اما در برخی مواقع، با کوچک شدن سینهها، آنها شل شده و در قسمت بالای سینه به نظر خالیتر یا فرو رفته میرسند.
3. اندازه ایمپلنت
به طور کلی، سینههای بزرگتر از سینههای کوچکتر بیشتر افتادگی پیدا میکنند. پس هر چقدر ایمپلنت بزرگتر باشد، احتمال افتادگی سینه بیشتر است. وزن ایمپلنتهای سینه به ویژه ایمپلنتهای بزرگتر ممکن است باعث تخریب سریعتر عضلات و بافت چربی نسبت به اینکه هیچ ایمپلنتی در جایگاه نباشد، شود. این موضوع یعنی انتخاب اشتباه اندازه و سایز پروتز سینه باعث میشود که سینه سریعتر دچار افتادگی شود.
جراحی که انتخاب میکنید در این قسمخت بسیار حائز اهمیت میشود زیرا با راهنمایی و مشاوره درست او شما میتوانید پروتزی را انتخاب کنید که دقیقا مناسب با اندازه سینههای خودتان باشد تا باعث افتادگی بعد از جراحی نشود. تشخیص اندازه درست و مناسب پروتز، بخش مهمی از فرآیند مشاوره است، بنابراین از پرسیدن درباره جنبههای بلندمدت جراحی سینه نترسید. اگر میخواهید در رابطه با اهمیت سایز پروتز سینه و تاثیر آن در میزان افتادگی سینه بعد از جراحی مطلع بشوید، میتوانید از مشاوره رایگان دکتر رسول هاشمی با شمارهگیری شماره تماس زیر، استفاده کنید.
4. جایگذاری ایمپلنت
محل قرارگیری ایمپلنت نیز بر نحوه تغییر آن در طول زمان تأثیر میگذارد.
· قرارگیری پشت عضله
اگر ایمپلنت در زیر عضله پکتورال قرار گیرد، آن عضله مانند یک سینهبند داخلی عمل کرده و ایمپلنت را در جای خود نگه میدارد. این کمک میکند تا در طولانیمدت سینه پرتر به نظر برسد. گاهی اوقات سینه افتادگی پیدا میکند اما ایمپلنت در جیب پشت عضله به خوبی نگه داشته میشود.
در چنین مواردی، شما با موقعیتی مواجه میشوید که ایمپلنت در قسمت بالای دیواره سینه قرار دارد اما سینه به نوعی از روی ایمپلنت میافتد؛ این حالت به وضعیتی منجر میشود که ایمپلنت بالای بافت طبیعی سینه قرار گرفته و گاهی به آن با عنوان “سنوپی” یا تغییر شکل “دوبل بابل” (حباب دوتایی) اشاره میشود.
· قرارگیری جلوی عضله
ایمپلنتهایی که در جلوی عضله قرار میگیرند، از حمایت عضلات پکتورال برخوردار نیستند، بنابراین احتمال افتادگی آنها بیشتر از ایمپلنتهایی است که پشت عضله قرار دارند. در موارد شدید، برای تعداد کمی از بیماران، زمانی که ایمپلنت در جلوی عضله قرار دارد و همراه با سینه افت میکند، ممکن است با وضعیتی نامطلوب مواجه شوید که بسیار ناخوشایند است.
5. سطح ایمپلنت
سطح ایمپلنتهای سیلیکونی سینه میتواند صاف یا بافتدار باشد. ایمپلنتهای بافتدار بهطور قابل توجهی خطر کپسولار کانترکچر (انقباض کپسولی) را کاهش میدهند، اما اخیراً گرایشی به سمت استفاده مجدد از ایمپلنتهای صاف مشاهده شده است. ایمپلنتهای بافتدار تمایل دارند تا به بافتهای نرم اطراف خود بچسبند و بهتر در جای خود بمانند. ایمپلنتهای صاف بسیار لغزندهتر هستند و تمایل دارند پایینتر افتاده و به طرفین حرکت کنند.
برخی از بیماران به دنبال جراحیهای بیشتری هستند تا به این نوع مشکلات رسیدگی کنند. همه مشکلات به طور کامل از طریق جراحیهای بعدی قابل حل نیستند، اگرچه لیفت سینه میتواند در برخی موارد کمک کند.
نکات برای جلوگیری از افتادگی سینه بعد از پروتز سینه
برای اینکه دچار افتادگی سینه بعد از پروتز سینه نشوید یکسری نکات وجود دارد که میتواند بسیار کمککننده باشد. ما در این بخش قصد داریم تا این نکات را با شما به اشتراک بگذاریم و به شما توضیح دهیم که برای جلوگیری از پایین بودن سینه بعد از عمل پروتز باید چه اقداماتی انجام دهید.
1. از فعالیت زیاد دوری کنید
برای اینکه دچار افتادگی سینه بعد از پروتز نشوید بهتر است نکاتی مانند پرهیز از خوابیدن به پهلو یا شکم زیرا این کار ممکن است باعث تغییر شکل بافت سینه شود و یا پرهیز از بلند و جابهجا کردن اجسام سنگین و همچنین انجام فعالیتها و ورزشهای شدید را رعایت کنید. بهتر است فعالیتتان را با پیادهروی آرام در منزل شروع کنید و به تدریج با فعالیتهای مانند کاردیو ادامه دهید تا بافت سینه دچار آسیبدیدگی نشود.
2. استفاده از سوتین بعد از جراحی
سینهبند مناسب میتواند تأثیر جاذبه را محدود کرده و از افتادگی زودرس سینه جلوگیری کند. بعد از جراحی سینه، انتخاب سینهبندی که از سینههای بزرگ شده شما در حین فعالیتهای روزانه و ورزش پشتیبانی کافی داشته باشد، بسیار مهم است. بهتر است در زمان تهیه این لباسزیرهای مخصوص بعد از عمل، به این موضوع دقت کنید که سینهبند باید از حرکت و نوسان بیش از حد سینهها جلوگیری کند. این سینهبندها به مرور زمان، میتواند به تقویت بافت سینه کمک کرده و از تأثیرات ایمپلنتهای سینه شل شده جلوگیری کند.
3. ثبات وزنی را رعایت کنید
یکی از مواردی که باید به آن دقت کنید رعایت ثبات وزنی است زیرا نوسانات زیاد در وزن میتواند باعث افتادگی بافت سینهها شود. بنابراین، بیمارانی که قصد انجام جراحی بزرگ کردن سینه را دارند، باید پیش از عمل به وزن هدف خود نزدیک باشند یا به آن دست یابند. اگر قصد دارید در آینده باردار شوید، مناسبتر است تا جراحی پروتز سینه را به بعد از تکمیل خانواده خود موکول کنید زیرا بارداری میتواند تأثیر زیادی بر بدن شما بگذارد و باعث افتادگی ایمپلنتهای سینه شود. تقویت عضلات مرکزی بدن و حفظ ورزش منظم همراه با رژیم غذایی سالم روشهای خوبی برای پشتیبانی از سینههای شما هستند.
اگر به فکر انجام جراحی حرفهای ایمپلنت بدون افتادگی سینهها هستید، با تیم حرفهای دکتر رسول هاشمی تماس بگیرید:
4 از پوست سینه مراقبت کنید
شاید شنیدهاید که برخی از کرمها یا محصولات داروخانهای وعده میدهند که میتوانند افتادگی ایمپلنتهای سینه را برطرف کنند ولی بهتر است که به این وعدهها اعتماد کنید، زیرا محصولات بدون نسخه نمیتوانند حمایتی که برای جلوگیری از افتادگی بافت مورد نیاز است را ارائه دهند. با اینکه بسیاری از این ادعاها به اثبات نادرست بودنشان رسیدهاند، ما همچنان بر اهمیت مراقبت از پوست تأکید میکنیم. سرمایهگذاری در یک مرطوبکننده با کیفیت بالا و محصولاتی از این قبیل میتواند پوست را قویتر و سفتتر برای مدت طولانیتری نگهدارد و نرخ تخریب بافتها را کاهش دهد.
5. ویزیتها را مرتب پیگیری کنید
اگر جراحی بزرگکردن سینه را پیش دکتر رسول هاشمی انجام دهید، در دوران بهبود ایمپلنتهای سینه، دکتر از شما خواهد خواست که قرار ملاقاتها و ویزیتها را با دقت پیگیری کنید. دکتر هاشمی در این ملاقاتها قادر است تا موفقیت جراحی را ارزیابی کرده و محلهای برش را بررسی کند. بیماران باید به تمامی قرارهای خود توجه کنند تا بتوان وضعیت سلامت آنها را ارزیابی کرد و مطمئن شود که هیچ مشکل یا دشواری وجود ندارد.
همچنین، میتوانیم نکات بیشتری درباره حفظ ظاهر طبیعی ایمپلنتهای سینه به شما ارائه دهیم. همچنین با رعایتکردن و انجام ویزیت به موقع، دکتر برنامه غربالگری شما را نیز چک میکند که این برنامه غربالگری میتواند شامل انجام معاینات منظم و ماموگرافیها باشد که روش دیگری برای مراقبت از ایمپلنتهای سینه و پیشگیری از عوارضی است که باعث افتادگی میشود.
آیا افتادگی سینه بعد از پروتز سینه برطرف میشود؟
با پیشرفت علم دیگر نیازی به نگرانی در رابطه با هیچ مسئلهای نیست زیرا همه مسائل قابل حل است. برای موضع افتادگی سینه بعد از پروتز سینه همین موضوع صدق میکند، زیرا پزشکان و متخصصان در این زمینه،؛ جراحی به نام جراحی پیشرفته لیفت سینه یا ماستوپکسی را انجام برای شما میدهند. این روش محبوب شامل برداشتن پوست اضافی یا کشیده شده سینه، سفت کردن پوست باقیمانده و بالا بردن سینهها به موقعیت جوانتر بر روی دیواره سینه است. در بسیاری از موارد، ایمپلنتهای سینه نیز در طول عمل لیفت برای افتادگی سینهها تعویض میشوند. در برخی موارد، گذاشتن ایمپلنتهای بزرگتر ممکن است کافی باشد تا جیب سینه پر شده و ظاهر خوشفرمتری ایجاد کند بدون نیاز به ماستوپکسی.
برای راهنمایی بیشتر و بهتر در این زمینه شما میتوانید فقط با شمارهگیری شماره تماس زیر از دکتر رسول هاشمی به صورت رایگان در رابطه با این موضوع مشاوره دریافت کنید.
سخن پایانی
افتادگی سینه یکی از عوارضی است که ممکن است بیشتر افراد قبل از انجام جراحی بزرگکردن سینه به آن فکر کرده باشند. افتادگی سینه بعد از پروتز سینه برای همه رخ نمیدهد و فقط کسانیممکن است دچار آن شوند که مواردی که پزشک گفته بود را چه قبل و چه بعداز عمل رعایت نکردهاند. ما دراین مقاله به چرایی و راهکارهایی جلوگیری از این اتفاق پرداختیم. یکی از راهکارهایی که خیلی کمک کنند میتواند باشد، استفاده از سینهبندهای مخصوص بعد از عمل است. البته استفاده از این سینهبندها نیز باید طبق نظر پزشک باشد و به صورت خودسرانه نباید به سراغ آنها رفت. پس یکی از مهمترین و ابتداییترین موارد در این زمینه، انتخاب یک پزشک کارکشته و خبره است که سالها در زمینه جراحیهای پروتز تخصص دارد. دکتر رسول هاشمی دقیقا همان پزشکی است که میتوانید با خیال راحت عمل جراحیتان ر ا به دستتان ماهر و توانمند ایشان بسپارید زیرا دکتر هاشمی سالهاست که در زمینه جراحیهای زیبایی در حال فعالیت و مراجعین او رضایت کامل را از ایشان داشتهاند. برای دریافت اطلاعاتبیشتر و کاملتر در رابطه با دکتر رسول هاشمی و دریافت نوبت از ایشان با شماره زیر در ارتباط باشید.
سوالات متداول
1. آیا خود پروتز دچار افتادگی میشود؟
برخلاف بافت سینه، خود ایمپلنت سینه با گذشت زمان افت یا شلی پیدا نمیکند. سیلیکون ایمپلنت معمولاً شکل و حجم خود را حفظ میکند، برخلاف بافت طبیعی سینه که ممکن است با افزایش سن زن تغییراتی در شکل و حجم آن ایجاد شود.
2. آیا میتوان افتادگی سینه را درمان کرد؟
با پیشرفت علم و تکنولوژی، امروزه افتادگی سینه را میتوان با راهکارهایی مانند جراحی لیفت سینه از بین برد.
3. آیا چاق شدن و لاغر شدن به یک اندازه در افتادگی سینه تاثیر میگذارد؟
بله! هر دو آنها به علت اینکه باعث ایجاد تغییراتی در اندامهای بدن میشوند، افتادگی سینه را رقم میزنند.
بدون دیدگاه