برداشتن پروتز سینه

زمان مطالعه: 9 دقیقه

اگر از پروتزهای سینه خود خسته شده‌اید یا به دلایل مختلف به فکر تغییر سایز و اندازه آن‌ها افتاده‌اید، جراحی برداشتن پروتز سینه می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای شما باشد. این جراحی به شما امکان می‌دهد تا به شکل و سایز طبیعی سینه‌های خود بازگردید یا از عوارض و مشکلات ناشی از پروتزها جلوگیری کنید. خوشبختانه، جراحی برداشتن پروتز سینه یکی از روش‌های نسبتاً ساده و کم خطر است که اغلب به صورت سرپایی و با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. در این فرآیند، پزشک با مهارت و دقت، ایمپلنت‌های سینه‌ای که قبلاً در بدن شما قرار داده شده‌اند را خارج می‌کند. این جراحی می‌تواند به شما کمک کند تا احساس راحتی و رضایت بیشتری از ظاهر خود داشته باشید. اگر به دنبال اطلاعات بیشتری درباره این جراحی و مزایای آن هستید، پیشنهاد می‌کنیم که تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

منظور از برداشتن پروتز سینه چیست؟

فهرست مطالب

هدف از جراحی برداشتن ایمپلنت سینه، خارج کردن ایمپلنت‌های سیلیکونی و یا نمکی سینه است. این عمل به دلایل مختلفی قابل انجام است که در بخش‌های بعدی در رابطه با آن بیشتر صحبت می‌کنیم در این جراحی پزشکان با روش‌هایی پروتز سینه را خارج می‌کنند و ممکن است به درخواست مراجعه‌کنند پروتز دیگری را در سایز متفاوتی دوباره در بافت سینه قرار دهند.

با جادوی تزریق چربی زیر چشم، چشمانی نجواگر و درخشان داشته باشید!
مطالعه مطلب
تعویض پروتز سینه
برداشتن پروتز از سینه

دلایل برداشتن پروتز سینه چیست؟

برداشتن پروتز سینه می‌تواند دلایل مختلفی در زنان داشته باشد برای مثال می‌تواند به خاطر شیردهی باشد. پروتز سینه اجازه نمی‌دهد تا شیردهی انجام بگیرد و به همین خاطر نیاز است تا مادر ایمپلت را از سینه خارج کند. دلایل دیگری که برای برداشتن پروتز سینه وجود دارد عبارتند از:

· تغییر ایمپلنت

گاهی اوقات، زنان ممکن است احساس کنند که اندازه ایمپلنت‌هایشان خیلی بزرگ یا خیلی کوچک است و نیاز به تغییر دارد. در شرایط دیگر، ممکن است فکر کنند که اندازه ایمپلنت‌ها به دلیل پیری یا دلایل شخصی دیگر دیگر به سلیقه‌شان نمی‌خورد و آن حس مطلوب را به آنان نمی‌دهد. نارضایتی از اندازه یا ظاهر سینه دلیل شایعی برای برداشتن ایمپلنت‌های سینه است. عمل برداشتن ایمپلنت به مراجعه‌کنندگان این امکان را می‌دهد که:

  • اندازه ایمپلنت‌های خود را افزایش یا کاهش دهند
  • ماده یا شکل متفاوتی را برای سینه‌هایشان انتخاب کنند
  • ایمپلنت‌های خود را در مکان دیگری مانند بالای عضله یا زیر عضله قرار دهند

· سفت‌شدگی کپسول

روند بدن بعد از قرار گرفتن پروتز داخل سینه به این صورت است که، بدن به تولید بافت اسکار فیبری در اطراف ایمپلنت واکنش نشان می‌دهد. این کپسول محافظ، معمولاً نرم یا تا حدی سفت است. با این حال، گاهی اوقات کپسول به حالت سختی و تنگی ممکن است تغییر کند و دور یکی یا هر دو ایمپلنت را می‌گیرد که منجر به درد و تغییرات زیبایی در سینه می‌شود. برای اینکه این موضوع بدتر و وخیم‌تر نشود پزشک برداشته‌شدن پروتز را بهترین راه می‌بیند.

برداشتن ایمپلنت سینه
سفت‌شدگی کپسول از دلایل برداشتن پروتز

· جابه‌جایی یا چرخش پروتز

گاهی اوقات، یکی یا هر دو ایمپلنت موجود در سینه ممکن است از جای خود تکان خورده و جابجا شوند و یا بچرخند که منجر به ظاهر غیرطبیعی در سینه می‌شود. این جابجایی می‌تواند دلایل مختلفی از جمله موارد زیر داشته باشد:

· ضربه

اگر به سینه‌هایی که دارای پروتز هستند ضربه ای سفت و محکم وارد شود برای مثال موقعیت‌هایی مانند تصادف، زمین‌خوردگی، دعوا و …، پروتز به شدت تحت تاثیر حادثه یا اتفاقات دیگر قرار گیرند و جابجا می‌شود.

· وزنه‌برداری یا تمرینات شدید

 اگر فرد بعد از عمل بزرگ‌کردن سینه، زود شروع به بلند کردن اشیای سنگین یا انجام تمرینات شدید کند، ممکن است ایمپلنت‌ها جابجا شوند و دچار تغییر در ظاهر سینه شود. مهم است که به عضلات بالای سینه فرصت داده شود تا بعد از انجام جراحی مدتی را در استراحت‌کنند و به بازسازی خود بپردازند تا ایمپلنت‌ها به طور طبیعی در جای خود قرار گیرند.

بعد از جراحی بینی راحت و بدون دغدغه بخوابید؛ نکات طلایی نحوه خوابیدن بعد از عمل بینی
مطالعه مطلب

· مکان قرارگیری ایمپلنت

 اگر جیب (فضای خالی و طراحی شده در زیر بافت سینه که برای قرار دادن ایمپلنت ایجاد می‌شود) ایجاد شده توسط جراح زیبایی برای جای دادن ایمپلنت به اندازه کافی مناسب نباشد، جابجایی یا چرخش ممکن است اتفاق بیفتد.

برداشتن پروتز سینه
Breast prosthesis removal

در برخی موارد، ایمپلنت‌ها می‌توانند به صورت دستی توسط بیمار یا جراح دوباره در موقعیت مناسب قرار داده شوند، اما معمولاً برای برداشتن و دوباره قرار دادن ایمپلنت‌ها به جراحی نیاز است.

· بیماری‌های مربوط به سینه

اگر افراد بعد از انجام پروتز سینه به مشکلات بهداشتی ناشی از ایمپلنت‌های سینه را بر بخورند، نیاز به برداشتن آن‌ها خواهند داشت. دو مورد رایج از این عوارض عبارتند از:

  1. عفونت ایمپلنت سینه

درست است که این موضوع بسیار کم اتفاق می افتد، ولی ممکن است عفونت در نزدیکی ایمپلنت سینه رخ دهد. از آنجا که درمان با آنتی‌بیوتیک معمولاً مؤثر نیست، عمل برداشتن ایمپلنت در این شرایط الزامی است.

  1. پارگی ایمپلنت سینه

زنان با ایمپلنت‌های سالین (محلول آب نمک) معمولاً به راحتی می‌توانند پارگی را تشخیص دهند زیرا ایمپلنت به سرعت تخلیه می‌شود، اما کسانی که ایمپلنت‌های سیلیکونی دارند باید به طور منظم MRI انجام دهند تا هر گونه نشت ممکن را بررسی کنند. این تصویربرداری ضروری است زیرا پارگی‌های ایمپلنت‌های سیلیکونی ممکن است به سختی شناسایی شوند. پارگی‌های ایمپلنت‌های سالین تهدیدی برای سلامت زن ایجاد نمی‌کنند زیرا محلول آب و نمک در بدن قابل جذب است، در حالی که ایمپلنت‌های سیلیکونی به دلیل چسبندگی خاص خود، محتویاتشان را درون کپسول محافظ، نگه می‌دارند و از نشت آن‌ها جلوگیری می‌کنند.

· سرطان سینه

در صورت بروز سرطان سینه، ایمپلنت‌های سینه باید در طول درمان برداشته شوند. پس از از بین رفتن تمام علائم سرطان، که معمولاً با عمل ماستکتومی انجام می‌شود، می‌توان ایمپلنت‌های جدید را در طول جراحی بازسازی سینه قرار داد. برای کشش پوست و آماده کردن آن برای قرار دادن ایمپلنت‌ها، معمولاً از پراستندرهای بافتی استفاده می‌شود.

· سن ایمپلنت

در حالی که تضمینی وجود ندارد که شما مجبور به برداشتن ایمپلنت‌ها خواهید شد و اگر ایمپلنت‌ها سالم هستند، نیازی به این کار نیست، معمولاً پیش‌بینی می‌شود که عمر مفید ایمپلنت‌های سینه حدود 15 تا 20 سال باشد. هرچه ایمپلنت‌ها قدیمی‌تر شوند، احتمال بروز مشکلات مختلف مرتبط با ایمپلنت مانند پارگی در آن‌ها بیشتر می‌شود. پس بعد از گذشت 15 تا 20 سال حتی در صورتی که هیچ‌گونه عارضه و مشکلی پیش نیامده بود بهتر است که حتما پروتزها عوض شوند.

تعویض پروتز سینه
نحوه برداشتن ایمپلنت

نحوه برداشتن پروتز سینه چگونه است؟

برداشتن پروتز سینه عملی چندان سخت و ترسناک نیست و به راحتی قابل انجام است. مراحل برداشتن ایمپلنت سینه به 4 گام تقسیم می‌شوند که در بخش زیر به صورت کامل آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

تنفس آسان‌تر و چهره‌ای بهتر با جراحی قوز بینی
مطالعه مطلب

· مرحله 1 – بیهوشی

برای راحتی شما در طول عمل جراحی، داروهایی تجویز می‌شود. انتخاب‌ها شامل آرام‌بخش‌های وریدی و بیهوشی عمومی است. پزشک و متخصص بیهوشی بهترین گزینه‌ای را که برای شما مناسب است، انتخاب می‌کنند.

· مرحله 2 – برش

برای برداشتن ایمپلنت‌های سینه، نیاز به ایجاد برشی در امتداد چین پایین سینه (چین اینفرا ماماری) یا دور و یا زیر آرئولا است.

· مرحله 3 – عمل جراحی

این مرحله بستگی به نوع جراحی خاص شما و جراح انتخابی شما دارد. معمولاً، کپسول‌های سینه و ایمپلنت‌ها با استفاده از ترکیبی از تکنیک‌های مختلف برداشته می‌شوند.

· مرحله 4 – بستن برش‌ها

برای بستن برش‌های ایجاد شده در سینه از بخیه‌ها، چسب‌های پوستی، نوار چسب یا گیره‌ها استفاده می‌شود.

برداشتن ایمپلنت‌های سینه باعث تغییر در فرم ظاهری سینه می‌شود که ممکن است صاف‌تر یا آویزان‌تر از قبل از عمل باشد و ممکن است ناهنجاری‌ها و یا فرو رفتگی‌هایی داشته باشد. همچنین ممکن است متوجه شوید که سینه شکل متفاوتی به خود گرفته و با فرو رفتگی‌هایی همراه باشد که به مقدار بافت اسکار تولید شده اطراف ایمپلنت‌ها بستگی دارد. ولی اگر این کار را به دستان توانمند پزشکانی بسپارید که سال‌هاست در این زمینه تجربه دارند دیگر نیازی به نگرانی در رابطه با این موضوعات نیست.

برای دریافت مشاوره رایگان و یا نوبت از یک پزشک متخصص و با‌تجربه در رابطه عمل برداشتن پروتز سینه می‌توانید با شماره زیر تماس بگیرید.

٠٩٣٥٢٨١٠٥٤٠

برداشتن ایمپلنت سینه برای چه کسانی لازم است؟

عمل برداشتن ایمپلنت‌های سینه یک عمل کاملاً فردی است و باید بر اساس وضعیت و شرایط خاص هر فرد انجام شود. این عمل جراحی معمولاً در موارد زیر به افراد توصیه می‌شود:

  • سفت‌شدگی کپسولی (سفت شدن بافت اطراف ایمپلنت)
  • درد ناشی از ایمپلنت‌ها
  • نشت کپسول طبق نتایج تصاویر پزشکی
  • عدم تمایل به داشتن ایمپلنت‌ها یا تمایل به تعویض آن‌ها

به طور کلی، اگر این شرایط را داشته باشید، احتمالاً کاندیدای مناسب خواهید بود:

  • از نظر جسمی سالم و در وزن ثابت قرار دارید
  • دخانیات استعمال نمی‌کنید
  • از ظاهر ایمپلنت‌ها قبلی خود ناراضی هستید
  • احساس می‌کنید سینه‌های شما سنگین شده است
  • احساس می‌کنید بافت اسکار سینه شما سخت یا تنگ شده است

مراقبت‌های قبل از برداشتن پروتز سینه چیست؟

مانند هر جراحی دیگری این جراحی نیز به یک‌سری مراقبت‌های قبل و بعد نیاز دارد که با عمل کردن به آن‌ها شما عملی بهتر با نتیجه‌ای بهتر را تجربه خواهید کرد. مراقبت‌های قبل از جراحی برداشتن پروتز سینه عبارتند از:

  • از استفاده از داروهایی که خطر خونریزی را افزایش می‌دهند، مانند داروهای ضدالتهاب یا مکمل‌های گیاهی خاص، خودداری کنید.
  • سیگار کشیدن یا استفاده از محصولات توتون و تنباکو را متوقف کنید.
  • آزمایشات و چکاپ‌‌هایی که دکتر نوشته است را حتما قبل از جراحی انجام دهید.
  • از نوشیدن مشروبات الکلی دوری کنید.
تزریق چربی به گونه چگونه باعث افزایش زیبایی می شود؟
مطالعه مطلب
برداشتن ایمپلنت سینه
مراقبت‌های بعد از انجام جراحی

بعد از برداشتن پروتز سینه چه مراقبت‌هایی لازم است؟

بعد از انجام جراحی برای اینکه نتیجه بهتری راتجربه کنید و هیچ مشکلی بروز پیدا نکند، پزشک یک‌سری مراقبت‌هایی را به شما می‌گوید که نیاز است حتما آن‌‌ها را انجام دهید. مرا‌قبت‌های بعد از عمل عبارتند از:

  • پیگیری زمان مراجعه بعدی به پزشک
  • استفاده درست و سر ساعت از دورهای تجویز شده
  • نحوه مراقبت از زخم و بخیه ایجاد شده بر روی سینه
  • استفاده از لباس‌های مخصوص بعد از برداشتن پروتز سینه
  • محدود کردن فعالیت‌های روزمره و دوری از انجام کارهای سنگین

تعویض پروتز سینه چه مزایایی دارد؟

برداشتن ایمپلنت‌های سینه می‌تواند چندین مزیت برای افراد داشته باشد. انجام این عمل ممکن است بر روی موارد زیر تأثیر بسزایی بگذارد:

1. انجام ماموگرافی‌

 ایمپلنت‌های سیلیکونی یا سالین ممکن است باعث اختلال در مشاهده واضح بافت سینه در X-ray شوند. بدون ایمپلنت‌ها، نتایج ماموگرافی شما واضح‌تر می‌شود.

2. درد

اگر سفت‌شدگی کپسولی اتفاق بی افتد، برداشتن ایمپلنت‌ها می‌تواند تقریباً به‌طور فوری درد را کاهش دهد. برداشتن ایمپلنت‌های بزرگ ممکن است به کاهش درد گردن یا کمر نیز کمک کند.

3. خطرات تعویض و پارگی

 اگر بافت اسکار به اندازه کافی سخت شود، ممکن است منجر به پارگی ایمپلنت شود. برداشتن ایمپلنت‌ها، خطر پارگی آن‌ها را از بین می‌برد.

برداشتن ایمپلنت سینه چه خطراتی ممکن است داشته باشد؟

بسیاری از افراد با حداقل یا بدون اطلاع از عوارض به عمل برداشتن ایمپلنت‌های سینه می‌پردازند. اما تمامی جراحی‌ها با برخی خطرات همراه هستند. یکی از شایع‌ترین خطرات برداشتن ایمپلنت‌ها، نارضایتی از ظاهر سینه‌ها پس از جراحی است.عوارض جانبی دیگر که ممکن است در عمل برداشتن پروتز سینه رخ دهد عبارتن از:

  • اسکار
  • عفونت
  • خونریزی
  • عدم تقارن
  • پوست شل
  • بی‌حسی یا تغییرات در حس نوک سینه
  • سروما یا جمع شدن مایعات در فضایی که ایمپلنت در آن قرار داشته است

دوران نقاهت بعد از برداشتن ایمپلنت سینه چقدر خواهد بود؟

معمولاً عمل برداشتن ایمپلنت‌های سینه به صورت سرپایی انجام می‌شود، یعنی اینکه می‌توانید همان روز از بیمارستان مرخص شوید. در هفته‌های اول تا دوم پس از جراحی، باید از برخی فعالیت‌های معمول خود، مانند رانندگی، خودداری کنید. در طول دوره بهبودی، باید فعالیت‌های شدید و بلند کردن اشیای سنگین را محدود کنید. بسیاری از افراد ممکن است تا شش هفته احساس حساسیت یا درد داشته باشند. ولی معمولا بعد از 3 تا 4 هفته استراحت افراد می‌توانند به فعالیت‌های روزمره خودشان بازگردند.

برداشتن پروتز سینه
دوران نقاهت بعد از عمل چقدر است؟

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر بعد از مراجعه به پزشک و چکاپ شدن توسط او بعد از عمل، علائمی مانند علائمی که در بخش زیر نوشته‌ایم را داشتید بهتر است مجدد توسط پزشک معاینه شوید.

  • درد قفسه سینه
  • لرز
  • تب
  • تهوع یا استفراغ
  • درد مداوم یا بدتر شدن درد
  • تنگی نفس
یک نفس راحت با جراحی سپتورینوپلاستی
مطالعه مطلب

اگر در حال تجربه هر یک از موارد گفته‌شده هستید، هرچه سریع‌تر با شماره زیر تماس بگیرید.

٠٩٣٥٢٨١٠٥٤٠

سخن پایانی

برداشتن پروتز سینه تصمیمی است که باید با دقت و توجه به وضعیت و شرایط فردی و نیازهای خاص هر شخص اتخاذ شود، نمی‌توان به صورت کلی برای همه کسانی که پروتز دارند این تصمیم را گرفت. این عمل جراحی می‌تواند به دلایل مختلفی انجام شود، از جمله نارضایتی از ظاهر ایمپلنت‌ها، مشکلات پزشکی مانند سفت‌شدگی کپسولی یا عفونت، و تمایل به تغییرات در بافت سینه.

مزایای این جراحی شامل بهبود وضوح نتایج ماموگرافی، کاهش درد و ناراحتی، و حذف خطرات احتمالی مرتبط با پارگی ایمپلنت‌ها است. برای بهبود نتایج و کاهش خطرات، انجام جراحی، انتخاب یک جراح پلاستیک مجرب و پیروی از دستورالعمل‌های پس از عمل اهمیت زیادی دارد. اگر به دنبال پزشکی می‌گردید که در کارش بسیار خبره باشد و سال‌ها در زمینه پروتز سینه و خارج‌کردن آن تخصص داشته باشد، پیشنهاد ما به شما مراجعه به دکتر رسول هاشمی است که در کار خود بسیار متخصص است و مراجعین بسیار زیادی دارد. دکتر رسول هاشمی یکی از بهترین پزشکان است که شما می‌توانید بدون هر گونه نگرانی پروتز سینه خودتان را پیش ایشان انجام دهید و یا آن را خارج کنید.

برای ارتباط با دکتر رسول هاشمی و دریافت مشاوره رایگان از ایشان می‌توانید با شماره زیر تماس بگیرید.

٠٩٣٥٢٨١٠٥٤٠

اگر همچنان در رابطه با برداشتن ایمپلنت سینه سوالی برای شما باقی مانده است و یا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، کارشناسان ما در بخش کامنت‌ها بی‌صبرانه منتظر نظرات و سوالات شما هستند.

سوالات متداول

1. آیا سینه‌های من پس از برداشتن ایمپلنت آویزان می‌شود؟

هنگامی که ایمپلنت‌های سینه دارید، پوست شما برای سازگاری با اندازه سینه‌ها کشیده می‌شود. پس از برداشتن ایمپلنت‌ها، ممکن است سینه‌های شما دچار آویزان شدن، افتادگی یا تغییر شکل شوند.

2. آیا بعد از برداشن پروتز نیاز به بستری شدن داردم؟

معمولا بعد از انجام این جراحی نیازی به بستری شدن و سپری‌کردن دوران نقاهت در بیمارستان نیست و شما بعد از عمل می‌توانید به خانه بروید.

3. آیا بعد از جراحی می‌توان به باشگاه بروم و ورزش را شروع کنم؟

خیر! تا چندین ماه، بسته به نظر پزشک نباید فعالیت‌های سنگین از جمله ورزش کردن را شروع کنید زیرا ممکن است برای شما خطراتی را به وجود بیاورد.

برای مطالعه بیشتر

Breast Implant Removal

Breast Implant Removal

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *